tisdag 25 november 2014

Sju månader

Hej!!

 Igår kväll så ringde dottern:
"Mamma, Nicki löper.. hon får inte vara på Dingle då"... Jaha.. då var det bara för mig att köra "en sväng" för att hämta upp Nicki.
Vackert resväder med strålande sol.. de 14 milens skillnad var hela nio plusgrader på Rörö och bara en plusgrad i Dingle.. Där frosten låg kvar i skuggan av husen.
Lilja och Juni som var med tassade förundrade på det frostiga gräset.. Något nytt och spännande för dem.

Har aldrig tidigare haft någon hund som haft jobbigt med resandet. Men Nicki är ett undantag (och hon är ju inte min). Hon mår väldigt illa i bilen.
Som tur är så hjälper Adaptil så att hon faktiskt kan resa ändå.. Det är en spray som man ska spraya med där hon ska ligga. Den innehåller lugnande feromoner - sådant som tiken avger när hon ger di till sina valpar. Den funkar på Nicki så att hon kan ligga där och klara av resan hjälpligt.
 Men den här bilden säger väl ändå en hel del.. Djupt olycklig och åksjuk stackars liten hund.. saliven rinner så hennes framben blev helt blöta.
Det går bäst när hon får ligga som här, på passagerarplats vid fötterna. Bak i hundburen går det inte alls.. Tur att vi bara har en sådan hund! De andra älskar att åka bil.

Vi fick en hälsning från Charlotte och Knockout "Kvick"!!
Han och bröderna är nämligen sju månader gamla idag!!
Grattis alla whippetprinsar i K-kullen!!
Godissök i skogen är en rolig aktivitet!!
(i alla fall om man är hund!) :)
Tack för bilden Charlotte!

Hoppas på en fortsatt fin vecka!
Madelene

Inga kommentarer: