tisdag 27 november 2012

Tiden går..

Hej!!
Årets tråkigaste månad tickar på.. snart så kommer vi in i sköna december!! Med alla fina ljusprydda fönster och rött, guldigt och glittrande julpynt - som lyser upp.
Vi har redan hunnit med årets julbord med min syster och bror, syskonbarn och respektive.. mycket trevligt! Även om vädret skulle varit ett annat - när vi besökte Jul på Liseberg.. När det regnar "småspik" är man ute så lite som möjligt.. men vad gjorde väl det?
Nu har jag även anmält till nästa års första stora evenemang - MyDOG, hundutställningen här i Göteborg.. en dags medverkan blir det. Jag hade tänkt att enbart anmäla Ritza men tänkte så att jag ågnrar mig nog om jag inte också anmäler Lova.. så två blev det. Det ska bli kul!!
 
När jag tog fram trimbordet för att klippa lite field.. så blev Ritza glad!! Hon gillar trimbordet!! :) Hon hoppade från stillastånde rakt upp.. men hade liksom inte tillräckligt med fart så hon kraschlandade halvvägs på bordet.. Fast det gick bra, jag fångade upp henne. Hon är mycket avundsjuk när de andra är på bordet.. Så nöjd blev hon när vi tränade lite med henne där. Whippar visas ju på bord på hundutställningar, till skillnad mot fieldar..
 
Söta Ritza som hunnit bli tio månader och lite till.. Lysande blick!!
 
När det är grått och trist.. varför inte pigga upp vardagsmaten lite?? Nellie ville laga kvällsmat och stekte fina och goda pannkakor.. med tillägget röd karamellfärg så blev de vackert Nellierosa!! Goda var de!
 
Ritze pizzan..
Ida

Ha det så gott!!
Madelene


1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Tror nästan att jag tjuvstartar - ljusstakarna får nog komma upp från förrådet redan idag - för nu är jag trött på mörkret!