onsdag 10 oktober 2012

En vilodag

Hej!
Idag blev det vilodag hos oss.. jag känner mig ordentligt förkyld och får snyta mig hela tiden och har ont i halsen.. Hundarna roar sig själva med lite bus och lek inne och ute. Vädret är underbart! Så det skulle varit härligt att komma ut i naturen.. Det får bli en annan dag när kraften i kroppen kommit tillbaka.
 
Igår var jag och Elina på gymnasiemässan - ett tillfälle för alla niondeklassare att se och få info från de olika gymnasieskolor som de kan välja på i och utanför regionen.. Elina vet redan vad hon vill bli - djursjukvårdare. Hon vill helst av allt gå på naturbruksgymnasium med inriktning smådjur..
Samtidigt mötte vi Hilde i Göteborg som lämnade tillbaka Lova till oss. Tråkigt nog blev det ingen parning för Lovas del denna gång heller.. Kanske vill hon inte bli mor. Enda fördelen med det är  - att hon nu är hemma hos oss igen. :-)
Lova pova 
 
Djuren har glädje av varandra och är nyfikna på varandra!! Här är det Elinas kanin Hugo som kollar in Tintin. Tintin älskar att i full fart klättra upp på tvättkorgen - kasta sig ner i den och så upp på kanten igen.. balansera en stund.. Mycket intresaant tycks Hugo tycka.
 
Du luktar gott!!
Söta Fixa!! Husse berättar att Fixa älskar sin mat.. och det gjorde hon när hon kom till oss också.. ända tills hon insåg att våra hundar äter en annan sorts mat!! Hihi! Då ville hon inte ha sin egen mat.. Så nöjd hon blev när hon fick smaka vår hundmat på sina kulor.. hennes egna låg kvar i skålen efter matstunden.. MINA hundar spanade i sin tur - glupskt på Fixas mat.. :-) Gräset är alltid grönare på andra sidan staketet  - så är det väl man brukar säga om det.
 
Kvällen hos oss avslutas ofta med lite soffmys..  många vill få plats.
 
God Natt från Ritza och oss andra!!

Madelene
 


Inga kommentarer: