onsdag 19 september 2012

Det går bra..

Hej!!

Det är roligt att kunna säga: det går bra!! :-) Jo det som går bra det är lille Tintins introduktion i hundgänget!! Han är en mycket trygg liten kisse som inte backar för hundarna utan som en självklarhet går fram till dem, går under magen på dem.. snurrar runt dem och stryker sig mot dem.
Jag är faktiskt lite förvånad! När en ny valp ska in i gänget - är det helt andra miner! Då finns alltid en eller er par hundar som med största tydlighet visar att den nya valpen är något mycket onödigt och väldigt äckligt - som den inte vill befatta sig med. Det brukar kunna ta tre veckor eller så innan valpen är accepterad fullt ut. Men så då denna lilla kisse!
Vips! Alla hundar accepterar honom från dag ett! Wow!
Han är en  ytterst charmig liten själ.. söker sig till oss om han känner sig ensam och spinner så det knakar.. Att sitta med vid datorn - det gillar han.
Datorkisse! Ja det har vi numera.. inte bara datormus..
Andra kvällen.. Ritza och Tintin sover gott tillsammans.
 
Tintin ville var med när Lukas spelar på datorn.. Lukas var lite irriterad på spelet.. men det gick över när det kom en liten rödvit katt och ville vara med.. :-)
 
Så har vi fått en ljuvlig bild från Ann-Sofie och Barbro!! Kennel Zelzany som har Maxfield Gloria och nu även lille svarte Ozzy. Fieldvalpen växer fort och Gloria och han har blivit bästisar som leker länge och mycket med varandra. Men man kan förstås också ta det lugnt, chilla lite.. Mys!
 
Sunniest Field Famous Norman "Ozzy" och Maxfield Gloria
Tack för bilden!!

Ha det gott!
Madelene


1 kommentar:

Lena & tussarna sa...

Vad märkligt att dom tycker att en kattunge är mer acceptabelt än en valp??
Underbara bilder som vanligt :-)

Ha en trevlig helg!