tisdag 29 november 2011

Regn

Hej!!

Tisdag.. sägs vara veckans tråkigaste dag.. och jag tycker nog att det ligger någonting i det. Fast.. mycket blir ju vad man gör det till!! Eller hur?
Denna veckan är Nils hemma eftersom det är för dåligt väder ute till havs!! Trevligt!! Alltid mysigt att ha maken hemma! Vi har nu fått upp det mesta av adventsprylarna.. så har vi sparat en och annan tjock tomte att ställa fram lite närmare jul - för att öka på mysfaktorn då.
Idag var det regn på längden och tvären som man brukar säga..
Regntäcke på så är det bara att gå ut..
Här är gänget som när de väntar på att jag ska torka tassarna på dem.

Idag har jag också anmält hundar till MyDog!! Det ska bli kul men jag är allt lite besviken på att kursen som jag anmält till i utställningsträning - blev inställd!! :-( Den hade vi behövt!!
Så skulle jag gärna gå på kurs hos Maria Köhlström som har kennel Winterbourne så att jag fick lära mig mer om utställningstrimning av fieldar! Det är hon så duktig på!!
Vardagstrimning klarar vi men finliret skulle behöva förbättras..
Fina gänget!!

Ha en skön kväll!!
Madelene5 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Så söta de är! Blir mer och mer sugen på en fieldtjej:-)).
Spännande att ni ska vara med på MyDog. Det var där (förra året), som jag blev helt kär i en Field som åt clementin! Mitt första möte med rasen och det sa "klick" direkt:-)).
Ha det gott!
Kram Maria

Lev idag sa...

Visst är det mysigt med lite adventspynt...det lyser liksom upp i höstmörkret! Å självklart måste vissa tjocktomtar sparas till jul!
Ha en fin dag
Kram

Ylva o Cliff sa...

Vilket härligt hundgäng!

Lena & tussarna sa...

Så mysiga dom ser ut där dom sitter i sina täcken och tittar förväntasfullt på fotografen ;)

Jag längtar efter kallare väder och snö speciellt nu när det är december och julmånaden :)

Lisbet sa...

Vad fint de sitter och väntar. Jag tycker också att tisdagar är lite extra tråkiga, det är min längsta dag på jobbet, men visst är det vad man gör det till också.