måndag 15 november 2010

Konstnärligt?

Hej!
Har badat hund idag och ägnat mig lite åt pälsvård.. ett kärt bestyr som ständigt återkommer när man har en (eller flera) field spaniel(s). Samtidigt är det ganska så lätt att lära och att göra själv därhemma.. för fieldar har ju inte så där värst mycket med päls.

Nåväl då kan man ju även passa på att fotografera lite och jag bad Amelia om hjälp. Hon har en konstärlig ådra.. som tar sig i uttryck att hon kan måla och rita väldigt bra och gillar att designa på datorn. Kamera är också intressant och kul tycker hon och drömmen för henne är att bli fotograf.

Så här blev bilderna som hon tog idag:

Här är vår vackra Maxfield Frosty Morning.. Som nu närmar sig tio årsåldern.


En till.. Drömmen för Amelia är förstås en ateljé med riktiga avskärmade fotolampor.. men man tager vad man haver som det brukar heta.. Hennes val idag var att fotogafera utan blixt.. med vår lilla Canon G9:a


Liten Ida..


Vår finska lapphund Black Blossom Lady Glittra - Misa
Bilderna blev mörka men ganska stämningsfulla, om du frågar mig..

Jag tog några på vanligt vis också - med blixt och det blir så ljust!!


Frosty igen


Mera Fotty!!


Får försöka göra om detta utomhus - om vädret bara vill bli bra - för en bättre bild. En bild med tre generationer Maxfield hundar! Mormor Frosty med dotter Flora och barnbarnet Ida. Ida är nyvaken och har absolut ingen som helst lust att sitta still på rumpan!!


En till - och oh, vad ögonen lyser när man använder blixt. Men när vi provade utan blixt så blev allting bara hundbrunt och man kunde knappt se hur många det var!! :-)

Ser ju på bloggens besöksräknare att det är några en del inne och läser här. Det är kul för oss och sporrar oss till att lägga ut ännu fler bilder!! Samtidigt som vi önskar att få lite mer respons - i form av några ord i kommentarsfältet!! Några av er gör det ofta och det är vi väldigt glada för men önskar att ni andra också skriver ibland - ni som inte brukar göra det!!
 Det går bra att maila ocks förstås: maxfield@telia.com

Ha det gott!
Madelene

1 kommentar:

Susann sa...

fina bilder på fina vovvar :0)
kul att du har en blivande fotograf i huset.
tycker oxå det är kul att leka med bilder.... man kan göra så mycket i dagens bildprogram.

ha det gött