söndag 17 oktober 2010

Massor av Ida bilder

Hej!!
En lugn och skön söndag hemma.. Tjejerna har mysigt tillsammans med spel och data.. Solens skiner ju ute så jag skickade ut dem med varsin hund i snöret i stället!

Massor av Ida - bilder blir det också förstås. Hon kan gå och idag har hon börjat att höra! Nyfiket undrande vrider hon på huvudet och öronen åker fram och tillbaka för att uppfatta var ljudet kommer ifrån. Vi har också hört henne voffa ett par gånger. Jag förundras alltid över hur fort det går med små hundvalpar i deras tillväxt!! Det är fantastiskt att få vara med och följa detta på nära håll! Det är väl därför man blir fast - i detta att om och om igen önska sig få uppleva det på nytt.

Elina är den av tjejerna som mest dras till valpar när vi har det. Hon sitter mycket och gärna med en valp i famnen. Hon brukar välja ut den tjockaste i kullen av någon anledning.. Ibland finns det ju inget val - så lille Harry var lika kär som nu Ida är för henne!! Så nu är glädjen stor när Elina vet att Ida ska stanna hos oss!

Ida i morgonsol

Söta IdaPuss på dig mamma!


Ida..


Jag kan sitta


Världens sötaste!


Hej mamma, vill du leka? Det är nu som syskonen saknas i lådan.. När de upptäcker världen runt i kring. Har fått syn och hörsel.


Jag kan gå!!


Nu på kvällen har även Lukas kommit hem från sitt helgläger. Lite valpgos är ju aldrig fel.. :-)


Så en lite ovanligare söndagskväll idag.. För Nils ska vara hemma även i morgon! Sämre väder under natten och då ska fiskebåten inte ut på havet.. Så är det den här säsongen och det är trevligt att ha honom lite mer hemma hos oss i familjen. Så här såg det ut när de kom hem för några dagar sedan. Alltid lika efterlängtad!

Så önskar vi er alla en bra vecka!!
Madelene

5 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Ida är så ljuvligt söt!!!

Lisbet sa...

Man får ett visst ha begär när man ser de gudomliga bilderna på Ida.

Lev idag sa...

Känner mig valpsugen...det var ett tag sedan jag hade en sån liten goding!

Kennel Zelzany sa...

Man smälter när man ser bedårande lilla Ida!!

lena.mattsson@bktv.nu sa...

Man smälter som smör i solsken när man ser lilla sötnosen Ida.
Det suger i valptarmen :)