måndag 6 december 2010

Snö

Hej!!
Jag är ingen vintermänniska - trivs inte när vinden viner och det biter i kinderna.. men idag.. Idag var det rent av magiskt på ön.. Solen sken och det var helt vindstilla - snölagret är inte tjockt men ändå så gav inramningen en ljusare plats att leva på och lite julkortskänsla infann sig. Så vackert! Och ljuset från solen kändes gult och milt.. Jag kom på mig själv med att tänka: "vintern är inte så illa ändå".. Man ska fånga stunden heter det ju - och det är så sant.. Ikväll så skvalar regnet mot fönsterrutorna och i morgon kommer inte mycket om ens något att vara kvar av barnens härliga pulkasnö..

Ida är duktig och vet att man kan kissa ute.. "kan".. Hon vill ju vara som de stora hundarna och vara med dem i trädgården.


Misa är mjuk och go tycker Ida.


Så får jag vara med och leka lite också - Ida med hopp och  öronflax tillsammans med Misa och Lova. Äntligen börjar Lova att åtminstone lite grann - uppskatta Ida.


Ida blir randig när solen står decemberlågt bakom staketet...


Sötisen!!!
Tack till webmaster Annika Stjärneving som fixat julstämning på hemsidan!! Fler uppdateringar kommer så smånining om.

I morgon är det dags för årets julpyssel i skolan! Jättemysigt att som förälder få vara med, dricka kaffa, äta pepparkakor och hjälpa barnen med julpyssel av olika slag!

Ha det så gott!
Madelene

3 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Håller med - en magisk dag! Och hundarna tycks i alla fall gilla vinter och snö!

Kennel Zelzany sa...

Härligt med hundbus i snön mellan ljuvliga vovvar:)!Ida är så söt som socker.

Anki och tjejerna sa...

Bättre med snö än regn, absolut! Synd att barnens pulka snö coh hundarnas bus vita inte fick ligga längre. Det ser verkligen skönt ut på bilderna....Lova smälter sakta men säkert för lilla Idas charm tror jag =O)