tisdag 14 december 2010

Misa och Lova-race

Hej!
Vintern behåller sitt grepp över ön.. och det är ju vackert, i alla fall såna här dagar när solen skiner och snön gnistrar. En hundpromenad i finvädret fick det allt bli och kameran åkte med..

Barnen hade julbord i skolan idag och var så nöjda med allt de ätit!!


Misa på Et


Öronflax och långa skuggor...


Field flickorna Frosty, Irma och Lova


Lapphundsrace..


Fieldrace!! Lova såklart.. Isen har ännu inte lagt sig på havet.. Det finns bara lite is längst inne i vikarna än så länge.


Lova stannar till i några ögonblick.


Vår "tant" Frosty.. som det ännu inte märks så mycket på att hon blivit äldre. I januari så blir hon tio år och är ännu självskriven flockledare bland hundarna.

Nellie och Ida


Puss Ida!!

I morgon ska jag åka till Västra Djursjukhuset.. Ska kolla upp Irma - hon har tunn päls och jag tycker att hon nu borde vara återhämtad även i pälsen efter sin valpkull i somras.. men hon ser inte så fin ut. Det är ganska så gles päls och lite kalt i rumpan.. Inte så tjusigt.. Hoppas på någon idé från veterinären om vad som kan fattas henne. Ida ska få åka med.. hon fick ont i ett öra i går och vår husveterinär var här med örondroppar.. Lite orolig blir man ju.. Hoppas att det blir bra snabbt.

Maxfield Ida Sofia som på torsdag blir 11 veckor

Mattes lilla älskling!!

Ha en bra fortsättning på veckan! Få se om det blir påfyllning med snö över ön också! Prognosen talar om snö och ännu mera snö över landet..

Madelene

2 kommentarer:

Lev idag sa...

Usch...det är alltid lite oroligt när man märker att inte allt står rätt till med de 4-benta, men förhoppningsvis är det inget allvarligt...håller tummarna!

Kennel Zelzany sa...

Härliga bilder på hundar i frihet:)! Det finns knappt något sötare än ljuvliga Ida,