onsdag 10 december 2014

Misa och Nicki

Hej!!

Vi har haft ett blåsigt dygn på ön.. Inte så ofta vi får konsekvenser av blåsten här då det mesta är byggt för blåsiga förhållanden. Men i natt så fläktes planket sönder i hundhagen vid garaget och parabolen skadades av en stege som blivit glömd mot väggen.. Nils fick lappa ihop planket så gott det gick. Så fick vi en TV-fri kväll.. Få se om det går att få tag i någon som fixar till parabolen.

Tittade lite mer på Elinas bilder - som finns i min dator. Kunde inte låta bli att låna några bilder till. Det är ju hennes hundar Misa och Nicki på bilderna. Båda två hundar är hemma eftersom Nicki löper och inte kan vara med på skolan då samt att Elina skulle beta av lite skoluppgifter och prov denna vecka.

Hennes båda är riktiga fotomodeller!! Sitter eller står så fint där Elina sätter dem.
 Misa som nu är 9 ½ år gammal.
 Nicki - snart ett år!
 Virvelvinden!
Plötsligt händer det!!!!

Idag så hoppade Nicki upp med framtassarna in i bilen-hundburen!! Så att jag kunde lyfta in henne!! Jag blev så glad!! Nicki hatar verkligen bilen och kanske gör hon det för att hon blir så åksjuk.. Så hon brukar annars sätta alla tassar i backen och vägra komma närmare bilen än ett par meter ifrån.
Hon fick såklart massor med beröm och klappar och viftade på sin stump!! :-)

Tack Elina för bildlånet!

Ha det gott!
Madelene

Inga kommentarer: