söndag 3 juni 2012

Misa

Hej!!
Så har första helgen i juni passerat. Det blev, trots alla väderprognoser som förutspådde regn, en solig helg här på ön. Om än rätt så kylig.. Så det var jacka på som gällde.
Idag har vi firat vår fina Misa, Black Blossom Lady Glittra fyller sju år! Hon liksom de övriga 12 valparna i E, F och G kullen som tumlade runt i Mora.. Tänk vad fort tiden går!

Misa, som dagen till ära fått låna mitt band - sameslöjd som jag fick någon gång när jag var barn.. vad passar bättre till en lapphund? :-)

Grattis Misa!!! Vi som hade planer på att kanske omplacera Misa då det var stökigt i vår flock och Misa är en bestämmande dam.. men det har lugnat sig och Misa har inte samma behov av att hävda sin plats.. Så det går bra nu.. Det är för väl! Vilken sorg om vi hade varit tvugna att göra det!

Det är ju snålt med fieldvalpar i år.. men nu har faktiskt årets andra Svenska fieldkull sett dagens ljus!!Det är hos kennel Vätterbygdens i Motala!! GRATTIS Inger och Jenny!
Länk till hemsidan: http://www.123minsida.se/Vatterbygdens-fieldspaniel/28623197

Det har även fötts en kull i Finland!! Det är hos kennel Bogdogs och vi säger GRATTIS till Susann! Länk: http://www.bogdogs.net/index_en.html

Så är du sugen på en fieldvalp.. vänta inte för länge med att fråga.. ;-)

Önskar er alla en bra kommande vecka!
Madelene


Inga kommentarer: