tisdag 14 februari 2012

Valentines day

Hej!!
I morse lyste snön vit på marken och jag väckte faktiskt Nellie på en gång och berättade den nyheten, ifall hon skulle vilja åka pulka en stund innan vi reste iväg för att gå till tandläkaren. Det ville hon!! Snabbt upp ur sängen och hon fick även upp Elina - så de två hann med en timme i pulkabacken! Sedan började det töa.. Nu i kväll så regnar det utanför fönstret.. snön blev inte långvarig i år..

Alla hjärtans dag är det ju idag OM det mot förmodan kunnat undgå någon.. Reklamen är massiv för allt som kan göra att man handlar lite mer i butikerna.. Och varför inte? Det är ju ett bra sätt att ta vara på nuet och visa lite uppskattning för sina älskade!
Nils kom hem under eftermiddagen och det var en extra bonus... ofta sitter man ju utan honom på födelsedagar och definitivt den här dagen. Jag som var inställd på att ha lite mys med barnen fick fira med pappa också! Ingen säger väl nej till geléhjärtan, choklad och vaniljhjärtan? Inte vi i alla fall! :-)

Elina fick uppdaget att fotografera något med hjärtan till bloggen idag.. Här kommer det!
Tja.. något kärlekspar är de inte.. men "systrar" i Maxfield flocken får duga!!
Ida och Lova förståss!!
Provar om Doorbell vill vara med.. det vill hon inte.. Fast Ida ligger fint!

Å så bara mattes yngsta älskling!!! Tack Elina för bilderna!
Happy Valentine to everyone!!!
I morgon ska jag åka till Västra Djursjukhuset för att kolla upp hur Irma mår.. Ja hon får medicin för sin sköldkörtel och har ätit medicinen i ett år nu, det kan säkert vara läge att kolla upp att allt är som det ska. Tänkte ta med Misa på samma gång för en liten koll.. återkommer i morgon om resultatet.

Ha det så gott!!
Madelene


1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Hoppas att allt är bra med vovvarna.......