lördag 12 mars 2011

Lördag

Hej!!
Nu har vi kört igång med lite mer nyheter för Ida.. social träning som det heter.. Igår var hon med i stallet för första gången och det passar bra när Amelia rider eftersom hon klarar sig bra själv numera. Då kunde jag och Ida bara kolla in allt, från cafét med långa läskiga trappan till stallet och de stora hästarna.
Det gick jättebra - Ida hälsade nos mot nos mot stora hästen Pippi.. och jag ångrade att inte kameran var med och fångade det ögonblicket. På läktaren satt vi sedan under ridlektionen och Ida tittade intresserat på hästarna när de sprang förbi. Tillslut blev det för mycket för henne och hon sjönk ihop med en nöjd suck vid mina fötter. Idag skulle vi lämna tvillingarna för hämtning på Burö och då passade jag på att ta med Ida på färjan. Hon har förstås åkt färja förut - men då inne i bilen så detta var något nytt, att gå ombord den bullriga färjan. Inget som var obehagligt alls, tyckte Ida, utan travade ombord med svansen vajande.. Mattes goa tjej! Ingen ridning för Nellie blev det idag - hon har haft feber några dagar men så i kväll var febern borta! Skönt och äntligen!

Gråvädret har inte inspirerat mig till fotografering idag.. En helikopter var på ön för övning med sjöräddningen och den flög över mig när jag var ute med hundarna - och jag kunde inte ens se den!! Så dimmigt var det rakt ovanför.. Så här kommer istället några fler bilder från Hilde i Norge:


Lova i full fart i snön. Hej vad det går!!!

Lova


Lova hoppar över staketet!!


Igen flyger hon över..


Mamma Saga kan också flyga!

Fina Saga.


Vad go hon är!!! <3  Lova!

Hasaty's Alfa Julia - Lova!! Tack Hilde för alla bilder!!!

Vill också passa på att säga GRATTIS till Maxfield Dantes norska valpar i Hildes B-kull. Idag blir de ett år gamla!!!


Här är godingarna! Så vackert med bruna och svarta tillsammans! Sofi är stolt mor.

Ha en fortsatt bra helg!
Madelene

3 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Förstår att ni längtar efter Lova ! Hon är så vacker och fin kompis till alla !

Marie-Anne sa...

Så fina hundar! Och Ida är så duktig - ser fram emot att träffa henne!

Susann sa...

härliga foton på vackra hundar:0)