torsdag 6 januari 2011

Mera snö

Hej!!
Idag har vi haft riktigt snöoväder på ön! Det blåste samtidigt och som vanligt blir det då tjocka drivor på en del ställen och ingen snö alls på andra. Barnen älskar att leka i dessa "snövågor" som finns här och där.. Hundarna också förstås! Här är några bilder från vår trädgård! Det är svårt att få ljus i bilderna mitt i snöfallet för allt är vitt samtidigt som det är mörka moln..

Misa och Ida i full fart!

Ja det är inte så lätt med bilder i snöyra.. Man ser att snön sträcker sig upp mot staketet!! Förra året var det så mycket att hundarna kunde kliva över!! Därav den enkla förhöjningen av staket i hörnet.. Men i kväll så regnar det! Nog kommer det att minska snömängden betydligt i natt.


Det går att klicka på bilder i fall du vill se dem i större format.


Ida och Misa.. kompisar i snön!

Det är fler som busar runt i snön!


Cliff har roligt i jakten på kastade snöbollar!! Han har visst fått en lejonsvans också!! :-) Fast det är nog bara snön som döljer hans svans!!


Så en härlig sommarbild med Cliff!! Maxfield Game Boy.. vi är snart där.. även om det känns enormt avlägset en dag med snöstorm i januari!! Tack Ylva och Freddy för härliga bilder!!

Så väntar jag på att min hemsida ska bli uppdaterad av webmaster.. Men hon har nog fullt upp på MyDog mässan skulle jag tro... så det blir nog efter helgen. Det har ju hänt en del på kenneln så det är hög tid att uppdatera hemsidan också. Nya bilder ska in i galleriet med. Det finns så många fina bilder...

Ha en bra avslutning på denna vecka!!
Madelene

3 kommentarer:

Lev idag sa...

Sommarbilden gillar jag...snart är vi där!

Kennel Zelzany sa...

Härlig med bus i snön:)! Blir inget my dog för oss i år:(. Det är sånt busväder här med regn och snö om vartannat så det blir att stanna hemma. Hoppas ni får en rolig dag där imorgon. Kram från snöiga och isiga orust!

Lena & tussarna sa...

Att busa i snön är härligt!
Här regnar det också idag!

Sommarbilden är härlig, men snart så!!