onsdag 8 december 2010

Mitt i veckan

Hej!
Idag har jag haft en trött dag.. sådana blir det ibland. Det kan bero på att jag har några morgonpigga hundar i famljen.. hmm.. Eller kanske snarare nattugglor!! Frosty ville gå ut vid femtiden i morse och sedan ville hon ha frukost.. Det visade hon genom att tassa fram och tillbaka framför Idas bädd.. Då vaknade ju den lilla och satte i gång och låta högljutt.. Jag blev allt mer klarvaken! Om Frosty börjar med detta nästa natt med - så får hon allt stanna på nedervåningen!! Sömn är viktigt!!

Det blev en hundpromenad ut i naturreservatet - efter att jag tagit bilen dit!!! Det är ingen lång biltur.. fast jag brukar förstås oftast gå denna sträcka.. Men nu när vägarna är saltade så kändes det skönt att köra denna transportsträcka till hundarnas frihet.. För de far så illa av vägsaltet! Det svider mellan tår och trampdynor och ibland vet de inte vilken tass de ska hålla uppe och blir väldigt haltande allihop.. Stackare!! Skönt med härlig natur utan kemikalier! 

Kameran var med på promenaden men fick stanna i väskan. Jag tyckte att det var allför lite ljus ute idag - tunga moln och grå tung himmel.. Det blev ett par bilder inomhus i stället.

Goa lilla Ida!!


Lova sover halvsittandes... :-).. Hilde och jag väntar att Lova ska börja löpa.. men damen verkar dröja med detta och det kanske är lika bra det för vad gör man om det är parningsdax mitt på julafton!!

Gloria i snön!! Tack för bilden Ann-Sofie!!

Ha en bra fortsättning på veckan!
Madelene


4 kommentarer:

Lev idag sa...

Det är som du skriver...saltet är ett elände för små hundtassar, men bra för oss tvåbenta. Tur att bilen finns...

Marie-Anne sa...

Saltet är eländigt för hundtassar, men skönt att det finns när man ska köra............

Anki och tjejerna sa...

Det är rätt tungt att gå på andra vägar än de plogade. Blir lite trista promenader för oss, tur ni kan ta bilen till friheten ;) Lilla Lova, är det redan dags för henne att bli stora damen....Ser henne fortf. som minstingen, trots att det är Ida som är det. Ja, man hänger inte med helt enkelt.

HaSaTy Field Spaniel sa...

Fine bilder, og jammenhar dere vinter på Rörö!
Ja, nå håper jeg Lova venter til Januar med å komme i løp. Vil aller helst feire julen hjemme med mine kjære, og ikke sitte i en bil mellom Sverige og Norge...
:-)