torsdag 21 april 2016

Frosty

Hej igen!!

Tänkte lägga ut några bilder på vår goa gamla Frosty som jag tog på förmiddagen.
SE U(U)CH Maxfield Frosty Morning
Hon är nu 15 år och tre månader! Vilken hög ålder!
Ja man kan säga att vi nu börjar märka att hon är trött..
Igår ville hon inte gå uppför trappan från trädgården och upp på altanen. En trappa på tre-fyra steg. Hon ville påkalla uppmärksamhet genom att skälla med sitt bestämda och entoniga skall.. Tills jag kom och bar upp henne! Nöjd igen blev hon då. Inte lätt att bli gammal - varken för hund eller människa. Husses ängel!!

Det är tyvärr inte alla som får ett så långt liv som Frosty.. Jag fick idag den sorgliga nyheten att Frostys son Maxfield Findus somnat in.
Vi tänker på er och vet att ni älskade Findus så mycket och han haft en underbart liv tillsammans med er! Varma tankar och Kram till er!

*
Soldyrkarna fångar solen så fort den visar sig! Altanen är hundarnas domän hela året.. men under den varmare årstiden så får de dela rummet med oss tvåbenta. Snart dags att iordningställa det för säsongen. Det är alltid lite härligt - att få ett ljust rum extra att vara i. Vi tänker att valparna kan få komma ut här ibland i maj månad. Det är säkert fortfarande dagar med lite sämre väder - då kan de vara under tak i detta rum en stund. 

Önskar er en fortsatt bra dag!
Madelene

Inga kommentarer: