lördag 22 augusti 2015

Gustavsberg

 Hej!!

Tidigt ringde klockan i morse och vi styrde kosan mot Uddevalla, jag och Elina. Med i bagaget var Fabio. Vi bestämde oss till sist att lämna Juni hemma - eftersom hon löper. Roligast är ju att vara med när valpköparna ställer ut och både Lego och Leffe var anmälda till dagens utställning i SSRKs regi och Fabio förstås!
Strålande solsken på västkusten idag.

 Fabio fick inga rosetter idag.. Domaren ansåg att han nu var rätt ojämn och det är väl detta som kallas "fulåldern.." Så hon har säkert rätt! Men Fabio och Elina skötte sig bra i ringen och det är ju också viktigt.
 Fabio

Sedan gick vi till ringen där fieldarna skulle vara och Lego och Leffe med familjer hade redan kommit!! En sån trevlig stund i solen vi fick vid ringside!!
Tack för att ni kom!! :-)
 Leffe med Jenny, Thomas och Susanne och brorsan Malte förstås

 Henrik, Jeanette med Lego och barnen
 Mys med matte!
 Sista fixet..
 Lego i ringen..
 Leffe i ringen!
 Maxfield Lego
Båda pojkarna visade sig väl i ringen med glatt viftande svans när de travade på.
Maxfield Loki "Leffe"

 Domare för dagen var danske Jens Martin Hansen..
Vad man kan säga om honom var att han var väldigt "på". Han liksom kom uppifrån och greppade hunden utan att säga ett ord.. Något som inte helt uppskattades av våra juniorkillar. Hm.. honom ställer vi nog inte för någon mer gång..... Han liksom lyfte Lego i hals skinnet på var sida om huvudet när han skulle kolla på tänderna.. Som väl var så brydde sig Lego inte om detta särskilt mycket. Leffe ville däremot inte alls visa tänderna för domaren denna dag.

Domareleven - som jag tyvärr inte vet något namn på var däremot mycket mjuk mot hundarna och han blir säkert en bra domare på rasen när han är färdigutbildad!
Leffe lät genast denne kille kolla både tänder och allt annat. Det betyder mycket hur domare beter sig!! Extra viktigt med unga oerfarna hundar tycker jag!

 Lego
 

 Fina tillsammans!! Jeanette och Lego! 

 Jenny med goa Leffe!!
 



Leffe!

Idag blev det ett VG för Lego och ett KEP för Leffe (eftersom domaren själv inte fick se tänderna) men domareleven fick. Kritiken var hus som helst fin på båda pojkarna och det är lovande för framtiden.

Tack igen för en fin dag!! Era killar är underbara!!
Finaste pojken med hem i bilen - oavsett resultat! Eller hur!
Jag är så nöjd med hur fint ni båda visade dem i ringen!!

I morgon blir det tidigt iväg igen. Då har SKK utställning i Backamo.

Ha det så gott!!
Madelene

Inga kommentarer: