söndag 27 januari 2013

Sorgligt och så en god nyhet..

Hej!
Oj oj.. nu har vi ett helt annat väderläge.. den gnistrande solen.. har varit saknad idag.. i denna dimma.. I kväll så vräker istället snön ner.. tung och blöt snö.. troligen följt av regn som töar bort det mesta redan innan det blir morgon.. Vi får se, Nellie hon hoppas så att snön ska ligga kvar så att hon kan åka pulka.
 
Rörö hamn i dag.. dimma.. Havsnivån har stigit så att det kommit vatten ovanpå befintlig is.
Några båtar ligger kvar i vattnet - året om.. Eller så var det ägare som inte hann plocka upp dem innan isen kom.
 
Sömnig hamn..
 
Fiskebåtarna Svanen och Rossö ligger förtöjda med aktern mot kajen. Det blir lättare att komma loss ur isen då..
 
Ritza sitter pyrt till.. Hela käken fick plats inuti märgbenet!! Matte fick lirka loss henne och sedan slänga benet så att det inte ska hända igen..
 
En puss till dig Elina!! <3 <3

Ett sorgligt beslut fattades i går då vi lät fina kaninen Hugo få somna in.. Han hade fått en böld som bara växte och som enligt veterinären - inte var möjlig att operera.. Tråkigt för Elina, hennes goa kanin som bodde i hennes rum och som blivit väldigt kelsjuk efter mycket träning.. Hugo blev bara lite drygt ett år gammal.
 
Lånar den här fina bilden på Hugo från Elina..
Sov gott lille vän..

Jag har något som inte är sorgligt att avsluta dagens blogg med.. Äntligen så löper vår fina och goa Maxfield Ida Sofia!!! Som vi har väntat på det!!
Vi återkommer snart med information om vilken tilltänkt snygg fieldpojke som ska få ha date med Ida!! Om allt går som tänkt - så blir det valpar i april med leverans i början av juni.

Ha en bra vecka!
Madelene



2 kommentarer:

HaSaTy Field Spaniel sa...

Trist å lese om Hugo, men SPENNENDE med Ida som skal på date! Jeg krysser alt jeg har for det ;)

Lena & tussarna sa...

Sov gott lille Hugo <3