söndag 17 juni 2012

Tånga Hed 17 juni 2012

Hej!
Upp med tuppen idag!! Klockan fem ringde vår väckarklocka och både jag och de två tjejer som skulle med kom ur sängen utan problem.. Men visst är det tidigt!
Vi var framme på utställningsplatsen ca 8.15 det vill säga tre kvart innan Ritza skulle in i ringen och det var ju bra.. Det var en lite sömnig utställningsplats som mötte oss. De flesta hade nog varit där dagen innan på Vinthundsklubbens utställning och sovit över på campingen för att vara med på respektive rasklubbs utställningar idag. Vi letade reda på de två whippetringarna.. Totalt över 100 anmälda whippetar denna dag!

Amelia visar Ritza - premiär i ringen för lilltjejen!! Hon skötte sig bra.. först ut var hon och fick trava på framför de övriga.. se lilla bifogade minifilmen om du vill. Den finns nedan..

Lite läskigt men ändå ok tänkte nog Ritza..
Det var sex stycken i valpklass 1 och Ritza placerades på fjärde plats med Hp.

Kritiken löd:
Lovely proportion and balace, very sound coming and going, very good sidegait.
Domaren hette: Iva Kimmelman (USA)
Paus!!! Nellie gosar med Ida på filten och Amelia är på Facebook.. Som ni ser - högst växlande väderlek.. från regntunga moln till strålande het sol. Jacka på/jacka av..

Det var en trevlig utställning då vi fick prata med lite folk men vi stannade inte så lång stund för nästa anhalt var att köra och lämna Nellie till hennes läger i Borås.

Måste bara visa den här hunden som kikade på oss från sin bil.. :-)
Tyckte den var lite söt..

Önskar er alla en bra kommande vecka!!
Madelene





2 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Grattis till en bra första gång!

Lisa sa...

Grattis, så kul!!!