tisdag 8 januari 2013

Ett år sedan

Hej!!
Det är verkligen grå vinter här och nu.. det känns som om det regnar varje dag - med dimma och tråkväder..
Inget fotoväder alltså.. Hoppas på sol!!
Hundarna, är glada och busiga som vanligt. De har lekt sönder flera av sina leksaker och jag köpte några billiga nya idag på ICA maxi.. Stor gläjde bland hundarna!! Ida och Ritza började genast springa omkring med de nya mjukisarna som hade pipisar (dessa brukar tystna ganska fort eftersom hundarna älskar att pipa med dem).. Även Lova blev lycklig över leksakerna och spang omkring med leksak i munnen en stund..

För ett år sedan.. då var vi i väntans tider!
Då var fina Lexi hos kennel Burnt Sienna på dag 53.. Åh, vad vi väntade, och längtade!!
Men, fördelen med minnen är ju att man kan hoppa fram i tiden!!
 
Här är de små!! Några dagar gamla förstås.. Lilla Ritza ligger i mitten! Då visste vi inte att hon skulle bli vår.. Bilderna är lånade av Lisa Winder.
 
Funderar och planerar vilka hundutställningar som kan komma att bli intressanta under våren.. allt beror förstås på hur tikarna kommer att löpa och vad som händer runt det.. SSRK i väster är den närmaste utställningen.. men två otippade norska domare?? Vad ska man välja?? Utställningsansvarig här i väster efterlyser förslag och tips på lämpliga domare - så vi har ju onekligen chansen att tänka till vilka domare vi vill se här!! Se: http://www.ssrkvastra.se/
Eller ska man välja någon SKK utställning - Malmö?? Det tål att tänkas på och allt måste stämma med planeringen runt barnen här hemma.. det har prio ett.
 
Vill i alla fall ladda med utställningskoppel. Jag har ett fint till Ritza men skulle vilja ha ett par till de andra också - gjorde slag i saken idag och beställde detta:
 
Lagom mycket bling för min smak!! Är nöjd!!!

Skicka gärna bilder till oss!! Vi blir så glada!! Här är Maxfield Fiona - "Jonna"!!
Jonna gäspar stort!! Tack Hasse och Gunilla!!

Ha en bra fortsättning på veckan!!
MadeleneInga kommentarer: