lördag 9 juli 2016

Juni svensk utställningschampion!

 Hej!!

Dag två SKKs nationella utställning i Tvååker..
 Vi fick lite sovmorgon idag.. åkte inte förrän klockan 8.40 från ön.. Det skulle vara labradorer i ringen före oss.. och det var det verkligen!! Som nummer 79 i ringen så var det vår tur!! Då var klockan 14.30 på eftermiddagen och runt de flesta andra ringar i närheten hade folk både hunnit packa ihop sina tält och prylar.. och åka hem!!
 Juni var tapper och glad - trots den långa väntan och viftade vänligt på svansen åt domaren som idag var Guillamon Gascunana som jag gissar kommer ifrån Spanien.
Han pratade en del om att field spaniel är en liten ras som är svår att föda upp (vilket vi vet..) och att man får vara rädd om så små raser.. Kritiken var ok.. men han tyckte att Juni skulle röra sig med mer "happiness".. fast jag håller inte med. Hon viftade på svansen och trots den långa väntan så var hon helt med på noterna. Fast.. hon är ju ingen labrador!! ;)

Hur som helst så gav han Juni cert vilket innebär att hon nu till sitt långa namn kan lägga titeln SE U(U)CH Jolie Comme Un Coeur Dit Juni Du Kreizker!!
Grattis till Fred Petit i Frankrike som fått ännu en champion i sin uppfödning!
 


Jag gjorde ett försök att fotografera utomhus.. det gick inte så bra.. Eftersom det blåser rätt kraftigt!! Fast den blev ju lite kul?!

Ha det så gott!!
Madelene

Inga kommentarer: