tisdag 7 september 2010

Om tre veckor..

Hej på er!

Om tre veckor +/- någon dag så är det dags för Floras efterlängtade valpar! Så vi försöker verkligen pyssla om lillla Flora så mycket vi kan - för att hon ska trivas och ha det bra hela vägen fram. Go och mysig är hon härliga Flora.

Här ligger Flora och vilar och  man kan tydligt se att spenarna börjat att växa och bli aningen rosa. Inte är hon tjock om magen lilla damen.. men det är ju inte heller så många somb or där inne i magen..


Idag när jag satte mig vid datorn på morgonen.. när barnen gått eller åkt till skolan så märkte jag att det inte fanns något internet.. Huuu.. jag som älskar att sitta en stund och kolla runt på olika sidor, läser nyheterna med mera där. Någon dagstidning har vi inte haft på flera år.. för färskare nyheter än på internet är svårt att få.. Så upptäckte jag att det var routern som slutat att fungera.. Den var svart.. inga lysande lampor där inte och inga försök att starta den hjälpte.. Pust! Såg fram emot en låång vecka innan maken skulle komma hem och få igång grejerna igen. Så glad jag i stället blev när han över telefon bara sa att jag kunde koppla en dator till modemet så skulle i alla fall den ha internet!! Gissa vems dator som är kopplad till modemet..  ;-)

Så därför blir det bloggat igen..


Irma i tallskogen.

Irma igen.. eftersom det är hon som är med på Amelias fotopromenad.. Irma börjar komma i form igen efter sommarens moderskap. Det blir inga mer valpar för hennes del - så nu är hon vår sällskapshund!

Sista bilden blir med skymningshimmel, precis efter solnedgång på vackra Rörö. Det är så fina dagar nu.. aningen kyliga så att man känner att sommaren passerat men ändå njutbart skönt i solskenet.

I kväll började Idolcirkusen på TV 4 och jag gillar det!! Det är roligt att för första gången se debutanter och ibland lite mer erfarna som börjar på en ny bana som sångare och artister.. Eller inte inser sin egen begränsning.. Så några tända ljus och en kopp te för mig själv..  :-)

Ha en underbar vecka!!
Madelene

5 kommentarer:

Lev idag sa...

Spännande att få följa Floras dräktighet. Jag håller tummarna för att allt går bra...

Marie-Anne sa...

Å vad spännande! Och vilken fantastisk skymningsbild!

Ann-Sofie och Gloria sa...

Söta Flora blir säkert en kanonmamma:). Vi håller alla tummar och tassar att allt ska gå bra. Härliga bilder på mysiga Irma, sötare mamma kunde inte Gloria ha. Ha det så gott i den härliga början av hösten. Kramar från oss på Orust!

Lena & tussarna sa...

Vad det ska bli spännande med Floras valpar :)
Ja vilket pärs om internet eller datorn lägger av, vad ska man då hitta nyheter och läsa bloggar!!??
Hur klarade man sig innan, ett mysterium :)
Härliga bilder som vanligt!
Kram

Lisbet sa...

Hoppas att allt går bra med Floras blivande valpar. Ser fram emot att följa dem på bloggen i höstmörkret.