tisdag 3 mars 2020

Maxfield Ida Sofia


Maxfield Ida Sofia "Nonno"
20100930-20200302
 Att dagen kommer - som man får ta farväl av sina älskade djurvänner - det vet vi alla. Ofta kan det föregås av en period när hunden börjar att bli krasslig och då blir det en förväntad men inte desto mindre en tung upplevelse med stor sorg.

Ida - Nonno var en personlighet som alltid var glad, vänlig mot alla. Hon dyrkade husse över allt annat och när han kom hem från sitt fiske - då var hon lycklig! Hon hälsade översvallande - nästan för översvallande för det var svårt att få luft när hon kramades och tryckte sig hårt emot ens ansikte. Hon har varit en stor tröst för barn och bonusbarn som växt upp hos oss. Hon fick två kullar med valpar som hon var en god mor för.
Hon älskade aldrig rampljuset i utställningsringen - kanske för att hon var mer söt än vacker. Men det gjorde inget för hennes kvaliteer fanns på andra områden. Med sitt vänliga väsen lämnar hon nu ett stort tomrum hos oss. 

Hon insjuknade hastigt på natten och vi fick på djursjukhuset ta beslutet att låta henne somna in då inget mer fanns att göra. 
Ena dagen pigg och i full fart på stranden och nästa allvarligt sjuk - det är svårt att ta in.


Run free finaste Nonno - med dina kära
Lego, Ludde och Lystra, mamma Flora och mormor Frosty
Aldrig glömda - för alltid älskade  Tack för allt ni gav oss!

Ja tyvärr har även Lego fått lämna oss.. Han har haft problem med sin hud som inte ville läka. Tillslut så var det inte försvarbart att låta honom gå med det. R.I.P Lego finaste chokladpralin.
Kram till familjen

Madelene

Inga kommentarer: